Akcija!

ŽIVICA – 20% smola sibirske cedre v olju 100ml

Original price was: €29.50.Current price is: €14.75.

Opis

Cedrina smola vsebuje biološko aktivne snovi in ​​eterična olja, ki imajo močan antibakterijski in protiglivični učinek. Zaradi tega hitro in učinkovito zaustavijo proces razmnoževanja patogenih bakterij in gliv na poškodovanem delu drevesa.  smola je naravna pregrada, ki v primeru poškodbe izstopi in ustvari zanesljivo zaščitno pregrado, ki ranjeno drevo ščiti pred prodiranjem patogenih mikroorganizmov. Cedrina smola se je od nekdaj smatrala za zelo dragocen izdelek v sibirski fitomedicini. Že takrat je bilo opaziti, da ima smola najmočnejši učinek v kombinaciji z naravnimi olji, zato so ji od nekdaj  dodajali olje iz oreščkov sibirske cedre in ustvarjali mešanico , ki jo danes poznamo pod imenom Živica. Izdelek Živica z različno koncetracijo cedrine smole (od 5-20%) je 100% naravni izdelek, ki vsebuje samo cedrino smolo in hladno stiskano cedrino olje.

Cedrino olje z Altaja je olje najvišje kakovosti, saj se proizvaja s hladnim stiskanjem iz cedrinih orehov, nabranih na odročnih območjih sibirske tajge. Tako pridobivajo najbolj kvalitetno olje, kar ohranja njegovo naravno moč, okus in aromo. Cedrino olje je bogato z vitaminom E, saj ga vsebuje 5-krat več kot oljčno olje, kar pozitivno vpliva na reproduktivni sistem, normalizira hormone, znatno upočasni proces staranja celic in ščiti telo pred učinki prostih radikalov. Cedrino olje vsebuje redko nastajajočo gama-linolensko kislino. Le ta ima protivnetni učinek, zmanjša raven “slabega” holesterola v krvi, pospešuje razgradnjo maščob in pomaga odpravljati prekomerno telesno težo.
Posebno dodano vrednost v olju predstavlja kompleks maščobnih kislin Omega-6 in Omega-3, ki se v telesu ne sintetizirajo, zato jih moramo zaužiti. Imajo pozitiven vpliv na strukturo sten krvnih žil in aktivno sodelujejo pri sintezi različnih hormonov, s tem ohranjajo vašo mladost in vitalnost.

INCI: PINUS SIBIRICA SEED OIL 80%, TURPENTINE, PURE GUM 20%.

Pakiranje: 100ml

Vsebina: 20% smole sibirske cedre, 80% hladno stiskanega cedrinega olja (Pinus Sibirica), brez dodatkov.

Način uporabe: v vsako nosnico nanesemo kapljico smole sibirske cedre, ali vtremo v kožo.  Primerno za dolgotrajno uporabo. Uporabljati hladno.

Opozorilo: samo za zunanjo uporabo. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.

Proizvajalec: OOO Specialist, Altaj, Rusija

0