RAKITOVEC – 100% olje altajskega rakitovca, 30ml

14.90

Opis

Olje rakitovca je naravni koncentrat vitaminov A, B1, B2, B6, C, D, E, F, K, P, vsebuje tudi beta karoten, folno kislino, organske kisline, tanine in mineralne soli ter pomembno esencialne maščobne kisline OMEGA – 3, 6, 9. Rakitovec je tudi eden izmed redkih virov omega-7 maščobnih kislin (do 40% vsebnost v olju rakitovca), ki jih redko najdemo v naravi. Je antioksidant in ščiti celice pred poškodbami zaradi prostih radikalov.

Rakitovec spodbuja imunski sistem telesa, pomaga zmanjšati utrujenost, podpira metabolizem in delovanje prebavnega sistema, spodbuja delovanje srca,  pomaga ohranjati zdravo kožo in prispeva k delovanju sluznice oči in ust.

Pakiranje: 30ml

Vsebina ene kapsule: 100% olje rakitovca brez aditivov.

Način uporabe in  priporočeni odmerek: 7 kapljic dvakrat na dan pred obrokom v obdobju 3-6 mesecev. Kapljice lahko stresete v kozarec vode, brezalkoholno pijačo ali na kocko sladkorja. Priporočena dnevna količina: 14 kapljic. Primeren za dolgotrajno uporabo.

Opozorilo: Olje rakitovca je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke do 3. leta starosti. Hranite izven dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ne uporabljajte kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano in zdrav način življenja. Shranjujte na suhem mestu s temperaturo do 25 ° C. Primerno za dieto brez glutena, nosečnice in doječe matere. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.

Proizvajalec: TEREZIA COMPANY, Na Návrší 997/14, 141 00 Praha 4 – Michle

Trgovska oznaka: SEA BUCKTHORN OIL

0