Baby Imun -sirup za otroke z okusom maline

10.90

Opis

Sadni sirup z gobami bukov ostrigar in rakitovcem za povečanje imunosti. Primeren je za otroke, stare od 1 leta (ocenilo Češko pediatrično društvo). Vsebuje cele gobe bukov ostrigar z vsemi svojimi aktivnimi snovmi, ki delujejo v medsebojni harmoniji, kar ima za posledico sinergični učinek. Uporabljene gobe (bukov ostrigar) imajo deklarirano vsebnost beta-glukanov. Rakitovec vsebuje vitamin C in druge biološko aktivne snovi, ki podpirajo naravno imunost organizma. Ena steklenica je proizvedena iz sadnega koncentrata, sestavljenega iz več kot 1 kg svežega sadja. Brez kemičnih primesi, brez konzervansov, brez sladil, brez barvil in brez glutena. Primerno za otroke od 1. leta, nosečnice, bolnike s celiakijo.

Pakiranje: 100ml

Vsebina: 100% koncentrat hruške, 100% naravni malinov koncentrat (10%), 100% bukov ostrigar (Pleurotus ostreatus) v prahu, posušen sok rakitovca (Hippophae rhamnoides). Aktivne substance: 1 čajna žlička (5ml) vsebuje 250mg bukovega ostrigarja, 118,2 mg + 5 % betaglukanov, 195mg posušenega soka rakitovca, < 5,0 glutena. Brez kemičnih primesi, brez konzervansov, brez sladil, brez barvil in brez glutena.

Način uporabe in  priporočeni odmerek: otroci od 1. do 3. let 1 čajna žlička enkrat na dan pred obrokom. Otroci od 3. leta 1 čajna žlička dvakrat na dan pred obrokom. Primerno za dolgotrajno uporabo. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte z zdravnikom. Prehransko dopolnilo ni priporočljivo za otroke mlajše od 1 leta. Primerno za dieto brez glutena, nosečnice in doječe matere. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino. Pred uporabo pretresite. Po odprtju shranite stekleničko v hladilniku in jo porabite v roku 20 dni. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katerokoli sestavino.

Opozorilo: prehransko dopolnilo ni nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano. Ni primerno za otroke do 1. leta starosti. Hranite izven dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte na suhem mestu s temperaturo do 25 ° C. Primerno za dieto brez glutena, nosečnice in doječe matere. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.

Proizvajalec: TEREZIA COMPANY, Na Návrší 997/14, 141 00 Praha 4 – Michle

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Baby Imun -sirup za otroke z okusom maline”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0