Kako lahko plačam naročene izdelke?

Možni so sledeči načini plačila:

  1. Po povzetju z gotovino
  2. Preko pay-pala
  3. Po predračunu (UPN nalogu)
Do katere ure lahko naročam v spletni trgovini www. fitosibir.eu?

Spletna trgovina fitosibir.eu deluje 24 ur na dan, vse dni v letu. Tako lahko izdelke, ki jih potrebujete, naročite kadarkoli.

Kolikšni so stroški dostave?

Strošek dostave je 3,40 €, če se odločite za Pošto Slovenije in 3,00 €, če izberete dostavno službo City express. Pri naročilu nad 50,00 € je dostava brezplačna. Za izdelek Imunofan je strošek dostave 10,00 Eur, ker se pošilja s hitro pošto Pošte Slovenije in je dostavljen v nekaj urah (zaradi ohranjanja hladne verige).

Kdaj prejmem izdelke, če jih naročim danes?

Trudimo se, da vsa naročila oddana do 11 h, odpošljemo že isti dan. Paket boste prejeli naslednji dan oziroma najkasneje v roku 2 delovnih dni. Izdelek Imunofan boste prejeli isti dan najkasneje do 19. ure. Če se slučajno zgodi, da izdelka ni na zalogi, vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti. Izjema so državni prazniki.

Ali cene vključujejo DDV?

Vse cene že vključujejo DDV.

Ali lahko vrnem kupljene izdelke?

Da. Če želite brez razloga vrniti izdelke, nas morate o tem obvestiti v 14 dneh od datuma prejema izdelkov. Kot kupec ste dolžni nositi stroške, ki nastanejo pri vračilu. Prehranska dopolnila lahko vrnete le v neodprti in nepoškodovani embalaži. Priložiti morate tudi kopijo računa.

Kje lahko preverim, če sem pravilno oddal/a naročilo?

Po uspešno oddanem naročilu, vam pošljemo povratni e-mail, da je vaše naročilo sprejeto. Vseboval bo tudi seznam izdelkov, ki ste jih naročili in končno ceno.

Izdelke sem naročil/a na dom, vendar me ob dostavi ni bilo doma in jih nisem mogel/a prevzeti. Kaj sedaj?

Dostavljavec dostavne službe vam bo pustil sporočilo z novim datumom dostave paketa ali pa vas bo poklical in se bosta dogovorila za dan in uro prevzema. Paket vam lahko pusti tudi na najbližji bencinski črpalki Petrola, kjer ga lahko prevzamete kadarkoli. Če naročite dostavo preko Pošte Slovenije, vam bo dostavljavec v primeru, da vas ne bo doma pustil listek in boste lahko paket prevzeli v svoji najbližji poslovalnici Pošte Slovenije. Za izdelek Imunofan je potrebno vnaprej potrditi možnost prevzema ob dogovorjeni uri.

Po čem se prehranska dopolnila v spletni trgovini Fitosibir razlikujejo od drugih prehranskih dopolnil?

Naša ekipa se trudi za vas izbrati preizkušene, kvalitetne naravne izdelke iz Altaja in širše Sibirije, kjer je neokrnjena narava še vedno izvir zdravja in dolgega življenja avtohtonih prebivalcev. Poleg omenjenih so vam v ekskluzivni ponudbi na voljo tudi izdelki, ki so bili pri nas doslej težko dosegljivi. Za večino izdelkov smo ekskluzivni dobavitelj na našem trgu.

Med pogostimi vprašanji ni informacije, ki jo potrebujem?

Kontaktirajte nas na info@fitosibir.eu in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja.

0