Mazilo za luskavico Kartalin-A, brez kortikosteroidov

36.00

MAZILO KARTALIN – za težave z luskavico in alergijske kožne bolezni, brez kortikosteroidnih hormonov!

Opis

Mazilo Kartalin – A je učinkovit naraven ruski preparat za blaženje simptomov pri psoriazi (luskavici), atopičnem dermatitisu, nevrodermitisu, alergijskih ekcemih, kroničnih alergijskih motnjah na koži, odebeljeni koži -keratodermii, ihtiozi. Komponente mazila Kartalin – A delujejo ciljno na žarišče vnetja. Mazilo pomaga pomiriti vnetje kože, mehča in neguje suho in hrapavo kožo, odstranjuje odmrle celice in daje koži zdrav ter gladek izgled. Mazilo Kartalin – A ne vsebuje korikosteroidnih hormonov. Mazilo je medicinski pripomoček.

Pakiranje: 100g mazila Kartalin – A v tubi

Vsebina: mazilo Kartalin – A vsebuje popolnoma naravne bioaktivne rastlinske sestavine – deljenolistni mrkač (Bidens Tripartit), kamilico, evkaliptusovo olje, sivkino olje, vitamin A, lizocim, čebelji med, salicilno kislino.

Načini uporabe in priporočeni odmerek: mazilo se nanese na prizadeto območje v enakomernem sloju (ne vtirajte) 1-2 krat na dan, v intervalih, ki niso krajši od 12 ur. Učinek je opazen po 1-2 tednih. Cikel zdravljenja je razmeroma dolg (od 2 do 4 mesece). V prvi fazi uporabe draženje izgine, ostanejo samo temne ali svetle pigmentne lise. Po pojavu pigmentnih lis je v drugi fazi potrebno nadaljevati z zdravljenjem še en mesec. Priporoča se uporaba mazila na obolelih mestih od 2,5 do 4 mesece. Trajanje zdravljenja je odvisno od resnosti vnetja in trajanja bolezni kože.

Opozorilo: za mazilo Kartalin – A je značilna učinkovitost pri pomiritvi kroničnih vnetij kože na naravni osnovi, ni škodljivo in nima kontraindikacij, ker je njegova sestava popolnoma naravna. Ne povzroča neželenih učinkov na kožo, kot jih lahko izzovejo hormonski pripravki – kortikosteroidi. V primeru možne preobčutljivosti na katerokoli sestavino kreme (med, salicilna kislina, lizocim, itd.) se pred pričetkom zdravljenja priporoča nanos mazila Kartalin – A na majhnem delu kože kot preskusnega vzorca, da bi izključili alergijsko reakcijo na katero od komponent. Mazila Kartalin – A ne smemo nanašati na odprte rane in razpokano kožo.

Med obdobjem uporabe mazila Kartalin – A namazanih delov kože ne izpostavljajte soncu.  Prepovedano za otroke mlajše od 3. let.

Proizvajalec: : Astrafarma – T, L.L.C., Ulica Mamontova d 21, 649006 Gorno-Altajsk, Republika Altaj, Ruska federacija

Trgovska oznaka: Kartalin – A

1 mnenje za Mazilo za luskavico Kartalin-A, brez kortikosteroidov

  Show reviews in all languages (1)

 1. Matej

  Pozdravljeni,
  Kartalin-A je prva krema, pa jih nisem poskusil malo, zaradi katere je luskavica popolnoma izginila. Po 2 mesecih uporabe o njej praktično ni več sledu.
  Luskavico sem imel po glavi komolcih in kolenih pojavila pa se mi je pred cca. 5 leti. Baje zaradi stresa.
  Hvala Kartalin-A

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0