Ni na zalogi

Hemo Plus s folno kislino

18.90

Prehransko dopolnilo Hemo Plus s folno kislino za podporo tvorjenju in razvoju krvnih celic.

Ni na zalogi

Opis

Prehransko dopolnilo Hemo Plus s folno kislino za podporo tvorjenju in razvoju krvnih celic. Vsebuje naravne snovi, bogate z bio flavonoidi, kot so rdeča pesa, robide in grozdje, v kombinaciji z bukovim ostrigarjem in rakitovcem. Izdelek je poleg tega obogaten z vitamini iz skupine B, vitaminom C ter železom in je posebej primeren za nosečnice, ženske v rodni dobi in osebe z nepravilnim vnosom hrane. Zahvaljujoč vsebnosti vitaminov B2, B6, B9 in B12, HEMO PLUS prispeva k nastanku rdečih krvnih celic in hemoglobina, medtem ko vsebnost železa pospešuje prenos kisika.

Železo ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina, prenosu kisika v telesu, prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena, absorpciji železa, zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Riboflavin prispeva k delovanju rdečih krvničk, presnovi železa, zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin B6 prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema. Folna kislina prispeva k nastajanju krvi, razvoju materinega tkiva med nosečnostjo. Vitamin B12 ima pomembno vlogo pri presnovi, pomemben je v času nosečnosti in dojenja. Hemo Plus se priporoča za slabokrvne, krvodajalce, starejše, vegetarijance, vegane, noseče in doječe matere…

Pakiranje: 20g/60 kapsul po 250 mg

Vsebina ene kapsule: vsebuje mešanico ekstraktov suhega grozdja, robid, bukovega ostrigarja, navadnega rakitovca, rdeče pese in vitamin C, železo, vitamin B2, B6, B9-folna kislina, in B12. Ovojnica: želatina.

Način uporabe in  priporočeni odmerek: 1 kapsula dvakrat (2x) dnevno za obdobje 3-6 mesecev. Celotno kapsulo pogoltnite s kozarcem vode, ali jo odprite in iztresite vsebino v obrok ali v vodo. Primeren za dolgotrajno uporabo.

Opozorilo:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom. Prehransko dopolnilo ni priporočljivo za otroke mlajše od 3 let. Primerno za nosečnice in doječe matere, dieto brez glutena. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino. Shranjujte na suhem mestu s temperaturo do 25 ° C. Uporabite takoj po odstranitvi iz ovoja kapsule.

Proizvajalec: TEREZIA COMPANY, Na Návrší 997/14, 141 00 Praha 4 – Michle

Trgovska oznaka: Hemo Plus

0