Kompleks iz japonskih medicinskih gobic Gold AHCC

70.00

KINOKO GOLD AHCC® – izjemna mešanica iz japonskih medicinskih gob

Opis

Gold AHCC® (active hexose correlated compound)  je nov kompleks iz japonskih medicinskih gob (Lentinula edodes – shiitake) in je ekstrakt bogat z α-1,4 glukanom. Proizvod je dobitnik nagrade za najboljši nov proizvod na ameriškem tržišču! Pomaga pri izčrpanosti ter oslabljenem imunskem sistemu.

Pakiranje: 30g/60 kapsul po 500 mg

Vsebina ene kapsule: 500mg Gold AHCC® (active hexose correlated compound)  – ekstrakt micelija gob Lentinula edodes (Shiitake).

Sestavine: AHCC®, riževa moka, želatina, sredstvo proti strjevanju – magnezijev stearat.

Vsebnost aktivnih sestavin v dnevnem odmerku 6 kapsul je 3000 mg AHCC® (največji priporočen odmerek).

Način uporabe in  priporočeni odmerek: 2 do 6 kapsul na dan, pol ure pred obrokom 2-3 krat dnevno. Odmerjanje je v razponu od 1.-3. gramov dnevno (torej 1.-3. pakiranja po 60 kapsul na mesec). AHCC je potrebno jemati večkrat dnevno v manjših dozah, na prazen želodec (30 minut pred obrokom ali 2 uri po obroku), če želimo doseči optimalno absorpcijo. Npr. kadar jemljete tri grame dnevno, vzemite 3 krat po 2 kapsuli 30 minut pred zajtrkom, kosilom in večerjo. Za podporo terapiji je priporočeno odmerjanje 3 grame dnevno – 6 kapsul, za vzdrževanje pa le 1 gram dnevno – 2 kapsuli.

Opozorilo: Gold AHCC je prehransko dopolnilo. Ni primerno za otroke, nosečnice in dojenčke. Hranite izven dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi do 25 °C. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katere koli sestavine. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in zdravo prehrano in zdrav način življenja.

 Proizvajalec: Eurovita d.o.o., Dubravica 2, Pazin

Uvoznik v EU: Distra d.o.o., 52000 Pazin

Trgovska oznaka: GOLD AHCC®

0