Spirulina iz Krete – ekološka, v kosmičih

8.80

Kosmiči spiruline, ki pred pakiranjem niso mleti in tako ne dopuščajo dodajanja drugih primesi. Zaradi svoje strnjene oblike zadrži več hranil kot enak produkt mlet v prah. Produkt je evropskega porekla, pridelan na grškem otoku Kreta.

Opis

Spirulina je modro-zelena alga in spada v rod modrozelenih cepljivk. Ime je dobila po svoji spiralni fizični obliki. Je produkt nove generacije, saj je v svoji obliki povsem drugačna od do sedaj poznanih. Gre za kosmiče spiruline, ki pred pakiranjem niso mleti in tako ne dopuščajo dodajanje drugih primesi. Zaradi svoje strnjene oblike zadrži več hranil kot enak produkt mlet v prah. Produkt je evropskega porekla, pridelan na grškem otoku Kreta. Zaradi veliko sončnih dni je spirulina sušena izključno na soncu. Primerna je za smoothije, mešanje z vodo ali čajem, dekoracije zelenjavnih kremnih juh ali drugih jedi, kot posip za solate.

Pakiranje: 25g

Vsebina: spirulina v kosmičih: beljakovine 65.1g/100g, B2 3.38mg/kg, B12 30nanogr/kg, D 2.28mg/kg, K1 2.31mg/kg, B12 90nanogr/kg, KLOROFIL  486mg/kg, FIKOCIANIN 3.4g/kg, Betakaroten 164mg/kg, Antioksidant Superoksid dismutaza 568 enot/kg;

Način uporabe in  priporočeni odmerek: priporočen dnevni vnos je 1-2 poravnani čajni žlički, kar je enako kot 1-2g. Primeren za dolgotrajno uporabo.

Opozorilo: Shranjujte na suhem mestu s temperaturo do 25 ° C. Primerno za dieto brez glutena.

Proizvajalec: Spirulina Maroulas, Rethymno Crete – Greece

1