Cink + selen z ameriškim slamnikom

14.90

Naravna kombinacija cinka iz bučnih semen in jagod magnolije in selena iz selenovega kvasa z dodanim ameriškim slamnikom.

Opis

Naravna kombinacija cinka iz bučnih semen in jagod magnolije in selena iz selenovega kvasa z dodanim ameriškim slamnikom. Cink in selen podpirata naraven imunski odziv in pomaga ohranjati zdrave lase in nohte, ameriški slamnik podpira respiratorni sistem, dodan elevterokok pa podpira mentalno zdravje. Primerno za bolnike s celiakijo (gluten <5,0).

Cink+selen z ameriškim slamnikom, 30 kapsul (18g), prehransko dopolnilo

Sestava (1 kapsula): 520 mg mešanice CINK + SELEN [mleta bučna semena (Cucurbita pepo) 250 mg – vir cinka, ekstrakt jagode magnolije (Schisandra chinensis) 115 mg, ekstrakt ameriškega slamnika (Echinacea purpurea) 100 mg, selenov kvas (Saccharomyces cerevisiae), ekstrakt korenine sibirskega ginsenga (Eleutherococcus senticosus) 20 mg]. Ovojnica kapsule: želatina.

Aktivne substanceV 1. kapsuli%RDI*
Cink10 mg100
Selen55 μg100

*RDI – priporočen dnevni vnos

Način uporabe in  priporočeni odmerek: 1 kapsula dnevno pred obrokom. Kapsulo lahko pogoltnete v celoti in poplaknete z vodo ali pa njeno vsebino dodate hrani oz. stresete v vodo. Po potrebi primerno za dolgotrajno uporabo. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom.

 OPOZORILO:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni priporočljivo za otroke mlajše od 15 let, nosečnice in doječe matere. Uporabite kapsulo takoj po odstranitvi iz pretisnega omota. Primerno za brezglutensko dieto (gluten v mg/kg ˂5,0). Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na katerokoli sestavino.

Shranjujte na suhem mestu pod 25 ° C. Kapsulo uporabite takoj po odstranitvi iz ovoja. Primerno za brezglutensko dieto. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.

Uporabno najmanj do konca: odtisnjeno na dnu embalaže. Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi do 25°C, nedosegljivo otrokom in zaščiteno pred vlago.

Poreklo: EU, Serija oz. LOT: odtisnjena na embalaži

Proizvajalec: TEREZIA COMPANY, Na Návrší 997/14, 141 00 Praha 4 – Michle
Distributer za Slovenijo: Imunofan d.o.o., Moste 39 a, 1218 Komenda, 041 666 758, info@fitosibir.eu

0