Prehransko dopolnilo za krepitev imunskega sistema IMMUNO FD

38.00

Immuno FD – AHCC FD iz japonskih medicinskih gob z dodanim C vitaminom in selenom

Opis

Immuno FD – AHCC FD je nov kompleks iz japonskih medicinskih gob (Lentinula edodes – shiitake) z dodanim C vitaminom in selenom. Pridobivajo ga iz micelijev japonskih medicinskih gob. Dodan C-vitamin ter selen pozitivno vplivata na absorbcijo. Ekstrakt je bogat  z α-1,4 glukanom ter dodanim C vitaminom in selenom in pripomore k vzdrževanju normalne funkcije imunskega sistema. Priporoča se pri izčrpanosti ter oslabljenem imunskem sistemu.

Pakiranje: 5 g/10 kapsul po 500 mg

Vsebina ene kapsule: 500 mg AHCC FD-polisaharidi in glikoproteini pridobljeni z ekstrakcijo iz micelija gob Lentinula edodes (Shiitake),  vitamin C in selen.

Sestavine: AHCC FD, riževa moka, želatina, sredstvo proti strjevanju – magnezijev stearat.

Vsebnost aktivnih sestavin v dnevnem odmerku 6 kapsul je 3000 mg AHCC FD (največji priporočen odmerek).

Način uporabe in  priporočeni odmerek: 2 do 6 kapsul na dan, pol ure pred obrokom 2-3 krat dnevno. Odmerjanje je v razponu od 1.-3. gramov dnevno (torej 1.-3. pakiranja po 60 kapsul na mesec). Immuno FD je potrebno jemati večkrat dnevno v manjših dozah, na prazen želodec s tekočino (30 minut pred obrokom), če želimo doseči optimalno absorpcijo. Npr. kadar jemljete tri grame dnevno, vzemite 3 krat po 2 kapsuli 30 minut pred zajtrkom, kosilom in večerjo. Za podporo terapiji (pri onkoloških obolenjih ali drugih hudih obolenjih) je priporočeno odmerjanje 3 grame dnevno – 6 kapsul vsaj tri mesece, za vzdrževanje pa le 1 gram dnevno – 2 kapsuli. V vsakem primeru se posvetujte z lečečim zdravnikom. Pri kemoterapiji se priporoča  2 kapsuli (1 g) 60 min. pred terapijo. Pri IMMUNO FD ni bilo ugotovljenih nobenih negativnih stranskih učinkov ali interakcij z ostalimi zdravili tekom uporabe. Nasprotno, IMMUNO FD se smatra kot učinkovito sredstvo za zmanjševanje neugodnih stranskih učinkov zdravil vključno s kemoterapijo. IMMUNO FD je popolnoma naraven proizvod in zelo zanesljiv tudi pri ekstremno visokih dozah (LD50>12,500mg/kg).

Opozorilo: Immuno FD je prehransko dopolnilo. Otrokom, nosečnicam, doječim materam in osebam, ki jemljejo druga zdravila zaradi težjih obolenj, svetujemo posvet z zdravnikom. Hranite izven dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi do 25 °C. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katere koli sestavine- Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in zdravo prehrano in zdrav način življenja.

 Proizvajalec: Eurovita d.o.o Kornatska 1a, Zagreb

Odgovoren v Republiki Hrvaški: d.istra d.o.o, Foškići 11, Pazin

Proizvedeno v EU, država porekla: Hrvaška

Trgovska oznaka: Immuno FD EuroVita

Zakonodaja nam ne dopušča, da bi vam podajali več informacij o koristnih učinkih živil, preparatov in dodatkov k prehrani. Priporočamo vam, da si več informacij poiščete na internetu, še bolje pa v številnih knjigah, ki so nastale na podlagi dolgoletnih izkušenj in dognanj naših prednikov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Prehransko dopolnilo za krepitev imunskega sistema IMMUNO FD”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

0