Grški ekološki rdeči Žafran v nitkah, vrhunske kvalitete, 1g

12.90

Rdeči žafran iz idilične grške province Kozani se na tem mestu prideluje že več kot 3 stoletja. Prebivalci omenjenega dela Grčije se v večini ukvarjajo le s pridelavo  starodavnega zelišča, ki ima po ljudskem izročilu pozitivne učinke na počutje.

Opis

Rdeči žafran iz idilične grške province Kozani se na tem mestu prideluje že več kot 3 stoletja. Prebivalci omenjenega dela Grčije se v večini ukvarjajo le s pridelavo  starodavnega zelišča, ki ima po ljudskem izročilu pozitivne učinke na počutje. Žafran je najbolje kupovati v celih nitkah, tako imenovanih filamentih, saj smo tako prepričani, da smo dobili popoln izdelek z vsem kar žafran mora vsebovati. Cel žafran je boljši tudi iz razloga, da zadrži učinek, okus in barvo. Pred uporabo pa ga je potrebno rahlo streti in popariti z vodo oziroma dodati vročim jedem.

Pakiranje: 1g

Vsebina: žafran v nitkah

Način uporabe in  priporočeni odmerek: dnevni odmerek na osebo je 10 -12 nitk. Zaradi svoje moči bi že gram na dan lahko povzročil odpoved ledvic. Za pripravo čaja uporabimo 10 – 12 nitk katere prelijemo z 500 ml vroče vode, pustimo stati 2 uri, pijemo ga skozi ves dan.

Opozorilo: Shranjujte na suhem mestu s temperaturo do 25 ° C. Primerno za dieto brez glutena.

Proizvajalec: Krokos Kozani SA, Kozani Greece

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Grški ekološki rdeči Žafran v nitkah, vrhunske kvalitete, 1g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0