D3 – 1000 IU, 30 kapsul

8.90

Sončni vitamin D3 v obliki kapsul z visoko koncentriranim D3 je primeren za krepitev imunskega sistema, zdrave kosti, zobe in mišice.

Opis

Sončni vitamin D3 v obliki kapsul z visoko koncentriranim D3 je primeren za krepitev imunskega sistema, zdrave kosti, zobe in mišice.

Vitamin D3 uravnava presnovo kalcija – absorpcijo in porabo, potreben je za rast in mineralizacijo kosti in zob, vzdržuje normalno delovanje imunskega sistema in mišic.

Pakiranje:  30 kapsul/7g

Sestava: rafinirano oljčno olje, vitamin D3 (holekalciferol – D3), stabilizator: zmes tokoferola naravnega izvora. 1 kapsula vsebuje 25 µg/1000 IU vitamina D3 v oljčni bazi (500%RHP).  Kapsula: želatina (želatina, glicerol, prečiščena voda).

Način uporabe in priporočen odmerek: odrasli in otroci od 15. leta se priporoča 1 kapsula dnevno (1000 IU). Kapsulo poplaknite z vodo. Primerno za dolgotrajno uporabo.

Opozorilo: prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke do 15. leta starosti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Primerno za brezglutensko dieto, nosečnice in doječe matere. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte na suhem mestu s temperaturo do 25 ° C. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.

Proizvajalec : TEREZIA COMPANY, Na Návrší 997/14, 141 00 Praha 4 – Michle

0