Čagovit – črna sibirska čaga v kapsulah z vitaminom C

17.90

Opis

Čaga oz. brezin luknjač je edinstvena brezina goba, ki je uvrščena na seznam rastlin, posebno koristnih za človeško telo. Čagovit je inovativno patentirano prehransko dopolnilo, saj poleg čage vsebuje vitamine C, B1, B2, B6 in B9. Njegova posebna sestava je produkt več znanstveni ustanov, ki so sodelovale pri razvoju izdelka, med drugim “Inštituta za inžinerno imunoligijo” in “Laboratorija naravnih preventivnih sredstev” iz Moskve.

Pakiranje: 10g (40 kapsul)

Način uporabe in  priporočeni odmerek: Odrasli in otroci od 12. leta dalje 2 kapsuli 3-krat na dan ob obrokih, z vodo, v trajanju 1-2 meseca. Priporočena ponovitev 3-4 krat na leto.

Vsebina: izvleček suhe črne gobe čaga – Inonotus obliquus, vitamin C, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin B9;

Način uporabe: Odrasli in otroci od 12. leta dalje 2 kapsuli 3-krat na dan ob obrokih, z vodo, v trajanju 1-2 meseca. Priporočena ponovitev 3-4 krat na leto.

Opozorilo: Čagovit je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke do 12 leta, nosečnice in dojenčke. Ne priporoča se uživanje skupaj z aspirinom ali antibiotiki. Hranite izven dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi do 25 °C. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katere koli sestavine. Uporabno najmanj 2 leti od datuma izdelave, natisnjenega na embalaži.

Proizvajalec: ZAO “GNC FARMA”, Ruska Federacija

Trgovska oznaka: Čagovit

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čagovit – črna sibirska čaga v kapsulah z vitaminom C”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0