Akcija!

Betaglukan trio komplex forte

6.90

Edinstvena trojna kombinacija betaglukanov visoke čistosti iz treh naravnih virov (glive, kvasovke, oves), ki se razlikujejo po svojih lastnostih in imajo različno biološko aktivnost.

Opis

Edinstvena trojna kombinacija betaglukanov visoke čistosti iz treh naravnih virov (glive, kvasovke, oves), ki se razlikujejo po svojih lastnostih in imajo različno biološko aktivnost. Gobe ​​Reishi prispevajo k naravni obrambi organizma in zdravemu delovanju krvnega obtoka. Kompleks različnih virov betaglukanov s svojim sinergijskim učinkom omogoča širšo uporabo in večjo učinkovitost izdelka.

Reiši pomaga spodbujati naravni imunski sistem telesa, pozitivno vpliva na krvni obtok in ožilje. Reishi prihaja od nadzorovanih pridelovalcev iz EU. Uporabljene so vse aktivne snovi iz celotne gobe.

Bukov ostrigar ima navedeno vsebnost beta-glukanov in vse aktivne snovi, ki jih vsebuje bukov ostrigar. Prihaja iz certificiranih rastlinjakov na Češkem in v EU.

Kvas betaglukan 80% je izoliran iz kvasa Saccharomyces cerevisiae. Ekstrakt je visoke čistosti in stabilnosti.

Oves betaglukan 80% ima certifikat o visoki čistosti, z uveljavljenimi preskusi stabilnosti.

Pakiranje: 15g ± 5% /30 kapsul po 500 mg

Vsebina ene kapsule: 420 mg mešanice [posušen bukov ostrigar (Pleurotus ostreatus) v prahu 250 mg, 80% ß-glukan iz kvasovk (Saccharomyces cerevisiae), 80% ovseni ß-glukan (Avena sativa), posušeni reishi (Ganoderma lucidum) 100 mg,  neto 250 mg ß-glukanov brez dodatkov. Ovoj kapsule: želatina.

Način uporabe in  priporočeni odmerek: 1 kapsula 1x do 2x dnevno pred obrokom. Kapsulo lahko pogoltnete v celoti in poplaknete z vodo ali pa njeno vsebino dodate hrani oz. stresete v vodo. Priporočena dnevna količina: 1 do 2 kapsuli. Po potrebi primerno za dolgotrajno uporabo. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni priporočljivo za otroke mlajše od 3 let. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Uporabite kapsulo takoj po odstranitvi iz pretisnega omota. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na katerokoli sestavino.

Proizvajalec: TEREZIA COMPANY, Na Návrší 997/14, 141 00 Praha 4 – Michle

Trgovska oznaka: Betaglukan trio komplex forte

0